Verras uw medewerkers met een boeket van UW Flora op Nationale Secretaressedag

Donderdag 15 april 2021 is het Nationale Secretaressedag. Thuis werkend of op kantoor: een boeket van UW Flora is altijd een welkom cadeau, voor iedereen! Wij maken en bezorgen speciaal voor deze dag actieboeketten vanaf 14,50 euro.

Actieboeketten

Plukboeket: 17,50 euro *
Biedermeierboeket: 14,50 euro *

  

Plukboeket (voorbeeld)

Biedermeierboeket (voorbeeld)

 (* Prijzen exclusief 6 euro bezorgkosten per adres in de gemeente Utrecht en direct omliggende gemeenten; voor bezorging buiten deze regio gelden andere tarieven.)

Bestellingen

Voor meer informatie en/of bestellingen kunt u contact opnemen met de bloembinderij van UW Flora via 030-2808687 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doe uw bestelling bij voorkeur uiterlijk op 25 maart, dan is er zeker nog plaats op onze bezorgroutes.

Bij het bezorgen van de boeketten houden we ons aan alle veiligheidsmaatregelen in verband met het coronavirus.

Bloemenabonnement

Veel bedrijven en organisaties in de regio Utrecht hebben een bloemenabonnement bij UW. We maken afspraken over het soort boeket of bloemstuk dat u wenst en over het bezorgtijdstip. Het oude boeket nemen wij dan weer mee. Zo heeft u elke week verse bloemen staan.

Wilt u meer informatie over het brede aanbod van onze bloembinderij? Neemt u dan contact op met Margret Wessels van UW Flora via 030-2391500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met UW Flora haalt u de lente in huis!

Deel op facebook

Deel op Twitter