UW heeft maatregelen tegen corona aangescherpt en beperkt bezoek op locaties

De maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus zijn landelijk weer aangescherpt. Ook bij UW hebben we onze veiligheidsmaatregelen aangescherpt om onze medewerkers een veilige werkplek te kunnen blijven bieden. De maatregelen gelden in ieder geval t/m 4 december 2021. Dit heeft ook gevolgen voor onze externe contacten.

Sinds de start van de coronacrisis hebben we onze locaties, werkplekken en werkwijze ingrijpend aangepast om onze medewerkers, kandidaten en bezoekers een veilige (werk)omgeving te kunnen blijven bieden. Want dat is waar UW voor is: passend werk bieden aan mensen die dat nodig hebben.

Algemene maatregelen bij UW, gelden ook voor bezoekers

  • We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Ons bedrijf en onze werkwijze zijn daar op ingericht.
  • We dragen een mondkapje op onze locaties vanaf binnenkomst. Het mondkapje mag af als medewerkers op hun werkplek zitten.
  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis als fysieke aanwezigheid niet strikt noodzakelijk is voor de voortgang van de werkzaamheden en/of de ondersteuning van onze medewerkers.
  • Alle overleggen vinden in principe online plaats, ook met externe contacten.
  • We houden ons aan de hygiĆ«nemaatregelen: we schudden geen handen, wassen en ontsmetten vaak onze handen, en hoesten en niesen in onze elleboog.

Beperking van aantal externe bezoekers op locaties UW

  • We ontvangen tijdelijkĀ geen externe bezoekers op de UW-locaties. Externe bezoekers zijn alleen welkom als dit noodzakelijk is voor de voortgang van ons kernproces: het aan het werk helpen van mensen. Bijvoorbeeld kandidaten voor werkplekken bij UW blijven welkom op onze locaties. Deze gesprekken behoren tot onze kerntaak en wij vinden het belangrijk dat dit door kan gaan. Uiteraard voeren we deze gesprekken op een veilige manier.
  • Bij events met kandidaten vragen we om een coronatoegangsbewijs (de QR-code) bij binnenkomst; 1,5 meter afstand houden en dragen mondkapje gelden ook dan.
  • Als je een afspraak hebt bij UW en je hebt gezondheidsklachten die kunnen passen bij een besmetting met het coronavirus (griepverschijnselen, benauwdheid, verkoudheid, keelpijn, hoesten en/of koorts), dan verzoeken we je de afspraak te verzetten. Ook als een huisgenoot van jou een of meerdere van deze gezondheidsklachten heeft, verzoeken wij je het bezoek aan ons uit te stellen.

Heb je vragen over onze maatregelen, stel ze gerust aan je contactpersoon bij UW of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij rekenen op je begrip en medewerking.

Deel op facebook

Deel op Twitter