16 maart: Werken@UW. Voor iedereen die meer wil weten over werken bij UW

Wat voor soort werk kun je doen bij UW? Hoe is de begeleiding geregeld? Krijg ik een arbeidscontract? En hoe zit het met het salaris? Deelnemers aan Werken@UW komen in 1,5 uur meer te weten over werken en leren bij UW.

Programma Werken@UW 16 maart

  • Rondleiding langs een aantal werkplekken
  • Korte film over de mogelijkheden op werk die UW biedt
  • Eén-op-één-gesprek met een consulent
  • Ontdek je talenten.

Het programma duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats op onze locatie Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Als deelnemers aan Werken@UW enthousiast zijn over werken bij UW, dan kunnen zij daarna snel starten in werk dat bij hen past.

Aanmelden voor Werken@UW 16 maart

Aanmeldingen zijn welkom op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de ochtend (start om 9.00 uur) of de middag (start om 13.00 uur).

7 maart 15.00 – 16.00 uur: ‘UW-proeverij’ voor doorverwijzers

Ken jij iemand die mogelijk bij UW aan de slag wil, maar wil jij eerst meer weten over UW voordat je doorverwijst? Kom dan op 7 maart naar de UW-proeverij.

Tijdens de proeverij kun jij kennismaken met de verschillende smaken (werksoorten) bij UW, wij vertellen hoe het aanmeldingsproces gaat en wie er bij ons kan worden aangemeld. Dit alles onder het genot van een lekker hapje van The Colour Kitchen.

Heb jij belangstelling voor de UW-proeverij? Laat het ons weten via het inschrijfformulier.

Virtuele rondleiding

Wil je alvast meer weten over werken bij UW? Ga dan hieronder met Myrthe mee op de virtuele rondleiding langs verschillende soorten werk dat UW biedt.

Deel op facebook

Deel op Twitter