ADSU-partijen organiseren Fantastisch Utrecht Inclusief Festival (FUIF); crowdfunding tot 6 juni

In augustus 2021 won het samenwerkingsverband ADSU (Aan de slag in Utrecht), waar UW onderdeel van uitmaakt, de sleutels van de Jaarbeurs voor één dag. Deze kans grijpen we met beide handen aan om een groots evenement te organiseren: de FUIF, ofwel Fantastisch Utrecht Inclusief Festival. De FUIF vindt plaats op maandag 20 juni van 13.00 tot 17.00 uur in het Beatrix Theater.

Inclusie en ontmoeting

De FUIF wordt een geweldig festival. Er is een podiumprogramma met diverse artiesten en dj’s, koffie met gebak en leuke activiteiten in alle andere ruimten van het Beatrixtheater. Elke ADSU-organisatie heeft kaarten voor haar cliënten / deelnemers / personeel / vrijwilligers ingekocht. Dit betekent voor de FUIF een heel mooi divers publiek, waarbij ontmoeting en inclusie centraal staan.

Samen met

De verschillende ADSU-partijen hechten veel waarde aan activering. Daarom betrekken we cliënten zoveel mogelijk bij de organisatie: van meedenken en acts opvoeren, tot het maken van taarten en decorstukken, het geven van workshops of het inrichten van een expositie. De ADSU-partijen én RTV Utrecht zullen het belang van activering de komende tijd ook vastleggen op beeld. We hebben zelfs een eigen FUIF-webpagina bij RTV Utrecht: www.rtvutrecht.nl/defuif.

Crowdfunding

Het Beatrix Theater is natuurlijk fantastisch. Maar een lege zaal maakt nog geen FUIF. Daarom hebben we JOUW bijdrage nodig om een onvergetelijk festival mogelijk te maken. Denk aan budget om het hapje en drankje aan te kunnen bieden, om het podiumprogramma verder te vullen en de workshops te organiseren. Iedere extra euro wordt dankbaar gebruikt om het programma en de aankleding nog mooier te maken en FUIF nog onvergetelijker.

Wat het nog beter maakt? Bij verschillende bedragen hebben wij verschillende beloningen, van een zakje gemalen koffie tot een houten tuintafel! Al deze producten zijn gedoneerd door de leden van de ADSU. Wil jij bijdragen aan een fantastische FUIF? Dat kan via: www.voorjestadsie.nl/fuif.

Je kunt alle ontwikkelingen en nieuwtjes over de FUIF ook volgen op de ADSU-website: www.adsu.nl/fuif.

Deel op facebook

Deel op Twitter