Techniek Doe Dag bij UW op 24 september

Op zaterdag 24 september 2022 wordt er weer een Techniek Doe Dag georganiseerd op de UW-locatie Niels Bohrweg. Ongeveer 35 bedrijven zullen er hun best doen om bezoekers enthousiast te maken voor werken in de techniek. Niet door alleen een mooi verhaal te vertellen, maar door het bezoekers te laten ervaren met mooie technische opdrachten. Zo kunnen zij kennis maken met het werk van een zonnepanelenmonteur, fietstechnicus, lasser en timmerman.

Iedereen die belangstelling heeft voor een baan in de techniek is van harte welkom op 24 september tussen 10.00 en 14.00 uur, zowel starters als zij-instromers vanuit een ander vakgebied. Bezoekers worden gevraagd zich vooraf aan te melden via www.techniek-doe-dag.nl. Op deze website kun je ook een kort filmpje bekijken van de vorige Techniek Doe Dag bij UW.

Organisatie

De Techniek Doe Dag wordt georganiseerd door verschillende partijen die zijn verenigd in het Servicepunt Techniek. Zij hebben als doel om de Utrechtse technische arbeidsmarkt te versterken. Tot deze organisaties behoren de Koninklijke Metaalunie, FME, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, OOM, WIJ Techniek, A+O Metalektro, FNV, de Werkgeversservicepunten Utrecht, Hilversum en Amersfoort, UWV, de regionale Leerwerkloketten en UW.

Deel op facebook

Deel op Twitter