Uitreiking Social Sustainability Awards door ARGO360 en UW op 22 september

Een primeur! Op 22 september reiken ARGO360 en UW voor de eerste keer de Social Sustainability Awards uit. In aanwezigheid van vertegenwoordigers van bedrijven, gemeenten en organisaties voor wie duurzaamheid op nummer 1 staat, worden drie prijzen uitgereikt: de CO2 Trofee, de Social Impact Prijs en de Repurpose Prijs. Reageer snel als je erbij wilt zijn.

Drie awards

  • CO2 Trofee: voor het bedrijf dat excelleert in het beperken van de uitstoot van CO2
  • Social Impact Prijs: voor het bedrijf dat de meeste maatschappelijke impact bewerkstelligt
  • Repurpose Prijs: voor het bedrijf dat het meest doet aan hergebruik van apparatuur en materialen.

De presentaties van de sprekers gaan over sociale aspecten en/of duurzaamheid en zullen daarmee de drie verschillende prijsuitreikingen verbinden. De sprekers zijn:

  • Carol van der Palen, Director/Head IT Infrastructure bij Universiteit Utrecht
  • Harmen van de Kamp, co√∂rdinator Stichting Leergeld Utrecht
  • Thea Kleinmagd, Circular Material Chains Innovator bij Fairphone
  • Jan Willem Faessen, alliantiemanager bij The Colour Kitchen en UW.

Wil je de uitreiking bijwonen?

Meld je dan z.s.m. aan bij Victor Jansma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het evenement vindt plaats op de UW-locatie Niels Bohrweg 121 te Utrecht (Lage Weide). Het programma start om 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur. We sluiten af met een netwerkborrel.

ARGO360 en UW werken al anderhalf jaar samen. Doelen van onze samenwerking: mensen opleiden voor banen in de ICT, invulling van social return bieden aan bedrijven en organisaties die hun overbodige en verouderde hardware laten recyclen, dataveiligheid en duurzaamheid.

Deel op facebook

Deel op Twitter