Beleef een sfeervolle kerst met eigentijdse arrangementen van UW Flora

Onze medewerkers van UW Flora zijn al bezig met de voorbereidingen voor de kerstperiode. De catalogus kerstarrangementen UW Flora 2022 geeft een mooi beeld van de mogelijkheden om uw organisatie en/of woning in kerstsfeer te brengen met een of meer goedgekozen eigentijdse arrangementen.

Een mooi stuk voor op de balie, een groot arrangement bij de entree, kleinere stukken voor op kantoor of in uw woning, u vindt het allemaal in onze catalogus. U kunt daarbij kiezen uit diverse formaten en kleuraccenten.

Achterin de catalogus kerstarrangementen UW Flora 2022 vindt u gegevens over formaat, kleuren en prijzen van de arrangementen.

Kerstbomen

Wij kunnen ook Nordmann kerstbomen of kunstkerstbomen bij u komen plaatsen en optuigen. Wacht u niet te lang met bestellen van bomen, want op is op.

Heeft u speciale kerstwensen? We overleggen graag met u.

Informatie en bestellingen

Voor meer informatie en bestellingen kunt u contact opnemen met Margret Wessels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06-13762583.

(Foto's Norbert Waalboer Fotografie)

Deel op facebook

Deel op Twitter