UW-gedetacheerde Marit vertelt op RTV Arnhem over haar werk

"Ik vind het schitterend!"

Marit (21) werkt sinds eind 2012 in de fietsenstalling bij het Centraal Station van Arnhem. Deze fietsenstalling wordt beheerd door Stichting Rataplan. Marit is door UW gedetacheerd bij Rataplan en wordt er opgeleid als fietsenmaker.

Stichting Rataplan beheert in totaal 18 bewaakte fietsenstallingen in Nederland. Er worden ook reparaties uitgevoerd. De stallingen van Rataplan worden bemenst door reguliere werknemers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door werkervaring op te doen, in combinatie met een technische opleiding, vergroten zij hun kans op een reguliere arbeidsplaats.

Marit is door UW gedetacheerd bij Rataplan en wordt opgeleid als fietsenmaker. Ook in de door Rataplan beheerde fietsenstalling bij het NS-station van Maarssen werken gedetacheerde UW'ers.

RTV Arnhem ging op bezoek bij de fietsenstalling in Arnhem en sprak er uitgebreid met Marit. "Ik vind het schitterend!" zegt ze onder meer over haar werk en de ondersteuning door Rataplan en UW.

Leaflet over detacheringen
In ons leaflet over individuele detacheringen kunt u meer lezen over hoe een detachering werkt en over de mogelijkheden die een detachering biedt aan werkgevers.

Deel op facebook

Deel op Twitter