Banencampagne 'Alleen talent telt!' in regio Utrecht-Midden

'Alleen talent telt!' werft banen voor mensen met een arbeidsbeperking in de regio Utrecht-Midden. UW doet mee.

Alleen talent telt! attendeert werkgevers op de vele talenten van mensen met een beperking.

Werkgevers en overheid in de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht moeten voor 1 januari 2017 1.145 extra banen creƫren voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit is het gevolg van de afspraken die werkgevers, werknemers en kabinet hebben gemaakt in het sociaal akkoord. De Utrechtse Werktafel is verantwoordelijk voor de invulling van deze banenafspraak in de regio Utrecht-Midden.

De mensen om wie het gaat beschikken over talenten die voor werkgevers van grote waarde kunnen zijn. Daarbij kent de Participatiewet diverse regelingen om werkgevers te compenseren voor eventueel verlies aan arbeidsproductiviteit.

Lees meer in het factsheet over Alleen talent telt!.

Onbeperkt aan de Slag: trefpunt voor werkzoekenden en werkgevers
Werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers in de regio Utrecht-Midden kunnen elkaar rechtstreeks vinden op de website Onbeperkt aan de Slag.

Lees ook het factsheet over Onbeperkt aan de slag.

Meer weten?
Wil je meer weten naar aanleiding van de verstrekte informatie of de campagne, dan kun je contact opnemen met Alleen talent telt! via 085-0445400 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op www.alleentalenttelt.nl.

Je kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij nemen dan snel contact met je op.

Utrechtse Werktafel
Alleen talent telt! is een initiatief van de Utrechtse Werktafel, het regionaal werkbedrijf in de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht. Dit is een samenwerkingsverband tussen CNV, FNV, VNO-NCW Midden, MKB-Nederland, UWV en vijftien gemeenten met hun WerkgeversServicepunten en de SW-bedrijven PAUW Bedrijven, Biga Groep en UW. De vijftien gemeente zijn Bunnik, De Bilt, Houten, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vianen. Woerden, Wijk bij Duurstede, IJsselstein, Zeist.

Deel op facebook

Deel op Twitter