Nieuwe bedrijfsruimte voor schoonmakers en postbezorgers UW in Houten

Ongeveer 60 medewerkers van UW maken dagelijks de gebouwen van de gemeente Houten schoon en bezorgen in een groot deel van Houten de post. Houtens wethouder Kees van Dalen heeft een nieuwe bedrijfsruimte voor de UW'ers geopend.

Al sinds januari 2012 bezorgen UW’ers post voor PostNL in Houten. De gemeentelijke panden (onder andere het gemeentehuis, sporthallen, gymzalen en culturele centra) worden vanaf juni 2015 door UW’ers schoongehouden.

Als nieuwe thuisbasis voor deze grote groep medewerkers heeft UW in januari een ruimte in het verzamelgebouw De Grund in Houten in gebruik genomen. Op 1 februari heeft Houtens wethouder Kees van Dalen (Sociale Zaken) deze bedrijfsruimte feestelijk geopend.

Teamwerk
UW’ers vormden een haag (als symbool van het teamwerk) waar de wethouder doorheen liep. Binnen werd hij ontvangen door de overige medewerkers. In zijn toespraak zei wethouder Van Dalen dat hij heel veel respect heeft voor het werk dat de schoonmaakploeg en de postbezorgers elke dag verrichten in Houten.

Wethouder Kees van Dalen (links) en manager Werkbedrijven van UW Robin Wille voor de nieuwe thuisbasis van de postbezorgers en schoonmakers van UW in Houten.

Foto's: Norbert Waalboer Fotografie

(2.2.2017)

 

Deel op facebook

Deel op Twitter