Afscheid van Talitha van den Elst als directeur van UW

Na zich vier jaar met hart en ziel ingezet te hebben voor UW en de UW’ers, heeft Talitha van den Elst op 9 maart afscheid genomen als directeur. Talitha is opgevolgd door interim-directeur Jules de Vet.

Het afscheid van Talitha vond plaats op 9 maart in het nieuwe bedrijfsrestaurant op de UW-locatie Niels Bohrweg in aanwezigheid van medewerkers en relaties van UW. Utrechts wethouder Werk en Inkomen Victor Everhardt en voorzitter van de Raad van Commissarissen van UW Peter de Leeuwerk spraken hun grote waardering uit voor wat onder Talitha’s leiding is bereikt.

Diverse collega’s van UW spraken Talitha toe en overhandigden haar bijzondere afscheidscadeaus. Van UW kreeg ze onder meer een speciale door P&O-medewerker Annemie Stuurman gemaakte ketting. UW-medewerker Bram van Tergouw had een prachtige cartoon gemaakt van Talitha op de fiets (haar favoriete vervoersmiddel) tegen het decor van het Utrechtse stadhuis en de Dom (zie de foto hieronder). Ook ontving ze een dik boek waarin afscheidsboodschappen van vele UW’ers waren verzameld. Daarnaast werd een video met afscheidsgroeten van UW-medewerkers vertoond. Talitha had het laatste woord en daarin dankte ze alle UW’ers voor de afgelopen vier jaar.

Na vier jaar UW en in totaal tien jaar sociale werkvoorziening heeft Talitha gekozen voor een nieuwe stap. Per 1 mei wordt ze lid van het College van Bestuur van het Nova College (ROC) in Haarlem.

Interim-directeur Jules de Vet
Talitha is tijdelijk opgevolgd door Jules de Vet. Jules heeft veel ervaring als bestuurder, onder meer bij diverse organisaties in de zorg. Van oktober 2011 tot maart 2013 is hij algemeen directeur ad interim geweest bij Pantar Amsterdam, de Amsterdamse sociale werkvoorziening.

Jules de Vet

De functie van directeur is nu tijdelijk ingevuld, zodat er gedegen gezocht kan worden naar een definitieve opvolger van Talitha. De verwachting is dat dit zeker nog wel tot in de zomer van dit jaar kan duren.

De foto's hieronder zijn tijdens het afscheid van Talitha gemaakt door Norbert Waalboer Fotografie. Klik op de foto voor een grotere versie.

Deel op facebook

Deel op Twitter