Coronamaatregelen verder versoepeld bij UW

De coronamaatregelen bij UW zijn verder versoepeld. We volgen hierin de landelijke ontwikkelingen. Het aantal besmettingen is nog hoog in ons land. Daarom blijven wij wel voorzichtig. Want we vinden het belangrijk om een veilige werkplek te blijven bieden aan onze medewerkers en bezoekers.

  • 1,5 meter afstand houden is niet meer verplicht bij UW, maar het mag wel! Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven.
  • Het is niet verplicht om een mondkapje te dragen bij UW. Als medewerkers of bezoekers vrijwillig een mondkapje willen dragen, is dat uiteraard toegestaan.
  • Alle evenementen, vieringen, trainingen, bezoeken, fysiek overleg en dergelijke zijn weer mogelijk.
  • Als je een afspraak hebt bij UW en je hebt gezondheidsklachten die kunnen passen bij een besmetting met het coronavirus (griepverschijnselen, benauwdheid, verkoudheid, keelpijn, hoofdpijn, hoesten en/of koorts), dan verzoeken we je de afspraak te verzetten.
  • We blijven ons houden aan de basisregels: hoesten en niesen in de elleboog, vaak handen wassen en zorgen voor voldoende frisse lucht. We schudden geen handen.

Heb je vragen over onze maatregelen, stel ze gerust aan je contactpersoon bij UW of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel op facebook

Deel op Twitter